головна сторінка

Вивчай рідний край разом з бібліотекою

понеділок, 6 грудня 2021 р.

 IX відкритий регіональний фестиваль «Таврійський тиждень мистецтв/Zабалка – 2021».

Символом дев`ятого за рахунком фестивалю є покровителька мистецтв – Муза. Цим образом на «Zабалці – 2021» поєдналися  традиції класичного мистецтва і сучасні тенденції. Ідею підкріпив слоган фестивалю – «Від класики до сучасності».

У цьому році, через карантинні обмеження, «Zабалка» проводилася здебільшого в онлайн-форматі. Участь у «Zабалці-2021» брали 150 митців. Серед них учасники з Херсона, Миколаєва, Одеси, Києва, Софії, а також із багатьох населених пунктів Херсонщини: Олешок, Скадовська, Чорнянки, Каланчака, Малої Олександрівки, Білозерки, Великої Олександрівки, Красного, Верхнього Рогачика, Асканії-Нова, Нової Каховки.

В цьогорічному фестивалі мистецтв взяли активну участь і  бібліотеки Великоолександрівської громади, які представили творчість своїх талановитих користувачів.

Відзнаки фестивалю мистецтв відправилися до селища Кар`єрного, бібліотека-філія якого перемогла у номінації «Бібліотеки області на фестивалі».  А  користувач бібліотеки, режисер і художник Богдан Омеліч в номінації "За універсальність творчості".

Бібліотекар Малоолександрівської сільської бібліотеки – філії Галина Зима та користувач центральної  селищної бібліотеки Тетяна Годанич нагороджені дипломами за участь.

Скористайтесь посиланням  https://www.facebook.com/TAW-1462203970670700 





Немає коментарів:

Дописати коментар