головна сторінка

Вивчай рідний край разом з бібліотекою

четвер, 22 листопада 2012 р.

ПРАЦЕЮ УСЛАВЛЕНІ, ВІТЧИЗНОЮ ВІДЗНАЧЕНІ

Комишан Л.П, Сусоров В.Д. Працею уславлені, Вітчизною відзначені.
    Нариси і спогади представляють собою видання, в яких вміщені матеріали про сучасних і колишніх мешканців села Бобровий Кут Великоолександрівського району Херсонської області, котрі за роки радянської влади у повоєнний період були нагороджені орденами і медалями за самовіддану творчу працю в різних галузях сільського господарства та на педагогічній ниві.
    Жителі Бобрового Кута в нелегких умовах повоєнної розрухи разом з трудящими України відбудовували і розвивали народне господарство, і внесли свою вагому частку праці у створення матеріальних цінностей району, області, країни.
    Авторами цієї книги є ветеран бібліотечної справи села Бобровий Кут Лідія Павлівна Комишан та доктор історичних наук, професор Херсонського національного технічного університету Віктор Дмитрович Сусоров.

2 коментарі:

  1. Де можу придбати цю книгу ?Віктор Дмитрович Сусоров працюючи в Бобровокутській школі був моїм вчителем, його син( старший ) Віталій моїм найкращим другом дитинства...Дякую шановні колеги за чудовий блог за інформацію...Лідію Павлівну Комишан знаю теж особисто...крепкого здоров"я бажаю...( На сьогоднішній час на жаль сільська бібліотека не має такого обличчя як за час роботи Лідії Павлівни, при моєму неодноразовому відвідуванні вона була чомусь закрита...

    ВідповістиВидалити